• Kappers, kapsters…

    Do you want more money in your pocket ?

Prices Bygoudy

Concept

Huur, elektriciteit, wifi, kassasysteem, betaalterminal, schoonmaak, Sabam, … We houden de tel niet meer bij van alle vaste kosten die je maandelijks betaalt bij het houden van een kapsalon. Reken daar nog eens een forse basisinvestering bij, maar ook zaken als goede marketing, afsprakenplanning, flexibele openingstijden en een gezondheidscrisis die niets dan problemen met zich meebracht … Dan vraag je jezelf af hoe je aan al deze inconveniënten tegemoet kunt komen bij het opstarten van een kapsalon.

Dit kan nu heel simpel met BYGOUDY • Een coworking ruimte gewijd aan kappers !

BYGOUDY laat kappers, kapsters alsook barbiers toe om een stoel te huren, zowel dagelijks als wekelijks, gedurende één maand of een jaar.

Wat dat precies inhoudt is heel simpel. Bij BYGOUDY, is ALLES inbegrepen.

Van een goed uitgeruste privéruimte tot de schoonmaak, alsook gemeenschappelijke ruimtes met alle noodzakelijke voorzieningen zoals wifi, het kassasysteem, de koffiemachine, de marketing, … alles voor zo weinig mogelijk ongemakken in een klassiek salon om in de best mogelijke omstandigheden te werken ! Er rest u enkel nog zelf uw schaar en uw producten mee te nemen.

BYGOUDY is niet alleen ‘all-in’, er is bovendien geen enkele verbintenis en u bepaalt zelf uw tarieven ! 

De concept BYGOUDY

How to apply ?

Een makkie. U hoeft alleen maar een formulier in te vullen betreffende uw voorkeur van plaats. Onze community manager zal vervolgens contact met u opnemen voor het verkrijgen, maar ook geven van alle nodige informatie. Indien u geïnteresseerd bent dan zoeken we samen met u naar de beste mogelijkheden binnen de hair coworking. Daarna kiest u zelf wanneer u begint !

Zoals u kan zien is BYGOUDY een goed uitgerust, voordelig kapsalon met volledige vrijheid en zo de ideale oplossing om die steeds terugkerende kosten te drukken die maandelijks aan uw inkomsten knagen !

How yo apply ?
BYGOUDY - Contact

Meer informatie ?

hello@bygoudy.be


Ons salon

Kortrijk

Winkelcentrum – K in Kortrijk
Steenpoort 2
B – 8500 Kortrijk

Stay connected

Schrijf u in om nieuws van BYGOUGY en de leden te ontvangen.

© BYGOUDY. All rights reserved. Powered by LM Studio.